نونهالان ایرانی در مسابقات بین المللی ‘آی مث 2018’ اول شدند

نوآموزان ایرانی در مجموع موفق شدند مقام اول جهان در سه رده سنی A(کودکان 4 ساله) ، رده B (کودکان 5 ساله) و رده C(کودکان 6 ساله) مفاهیم جهانی پایه ریاضی به شیوه آی مث( من ریاضی را دوست دارم) را کسب کنند.
گروه ایرانی پس از مالزی با بیشترین تعداد نونهالان دراین مسابقات بین المللی که در مرکز ‘آی دی سی سی’ شاه عالم برگزار شد، شرکت کرده بود.
گروه ها و نمایندگان 13 کشور از جمله آمریکا، کانادا، سنگاپور، روسیه ، عراق، مالزی، ایران و چین در این مسابقات حضور داشتند.
مسابقات بین‌المللی آی مث سال گذشته برای اولین بار در کوآلالامپور برگزار شد که در این مسابقات کودکان 7-3 سال در دو سطح کتبی و عملی ( به شکل بازی) به رقابت در حوزه درک مفاهیم ریاضی می پردازند.
آی مث آموزش ریاضیات به روش واگرایانه، به کوکان می آموزد که برای حل مشکلات، راه حلهای گوناگونی را پیش بینی کنند.
تیم ایران برای دومین بار است که در این مسابقات شرکت می کند و امسال با 130 شرکت کننده دراین مسابقات حضور یافت.
شرکت کنندگان ایرانی از استان‌های فارس، بوشهر، تهران، آذربایجان، کهکیلویه و بویراحمد، مازندران، گرگان و چند استان دیگر با هماهنگی موسسه علمی آموزشی عصر طلایی رشد کودک در این مسابقات شرکت کردند.
حدود 600 نونهال دراین سری از مسابقات در مالزی از کشورهای مختلف شرکت کرده بودند.
نوآموزان ایرانی درسال گذشته نیز مقام اول جهان در رده سنی A(کودکان 4 ساله) و مقام دوم در رده B (کودکان 5 ساله) و مقام دوم رده C(کودکان 6 ساله) مفاهیم جهانی پایه ریاضی به شیوه آی مث i-Maths را کسب کردند.
دکتر محمد رحیم واثقی سرپرست کودکان ایرانی شرکت کننده در مسابقات آی مث 2018 به خبرنگار ایرنا گفت: این روش بر مبنای الگوهای یادگیری آسان و کاربردی مفاهیم پیچیده ریاضی شکل گرفته است.
واثقی خاطرنشان کرد: در این روش با بکارگیری روش هایی موثر که با هدف لذت بخش کردن فرآیند آموزش بکار می رود، تلاش می شود تا وحشت ‘هراس از ریاضی’ که در میان نونهالان و دانش آموزان ایرانی بسیار زیاد است، ازبین برود.
پروفسور دینو وونگ موسس و گروه بین المللی یو سی مث و برگزار کننده مسابقات آی مث 2018 مالزی در گفت و گو با ایران سطح درک ریاضیات را درمیان نونهالان ایرانی بسیار بالا دانست و گفت کودکان ایرانی در دوسال گذشته نشان دادند که در رتبه بسیار بالای جهانی از نظر درک مفاهیم ریاضی قرار دارند.
وی آی مث را روشی جسورانه در آموزش مفاهیم پایه ای در ریاضی دانست که می تواند کاربرد ریاضی در زندگی روزمره را بسیار افزایش دهد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *